Upouusi voittaja poolin viikkokisoissa!!!

1.6.2022

Kesälomat lähestyy.  Sen huomaa myös viikkokisoissa. Kuitenkin saatiin 13 tökkäilijää paikalle. Jeppe, Skobe ja Esa loistivat.... poissaolollaan. Pelattiin yhdessä kaaviossa viimeviikon tapaan. Tasurilohkossa pelaavilla HCP2. ja pro-pelaajilla 0.

Voittapuolelta Pekkis ja Piiparinen paukutteli semeihin. Länsipuolta kaaviota kairasivat sinne Räisänen ja Kilpivaara. Räisänen laittoi pökköä pesään, ja lähetti Piiparisen valmistautumaan ensi viikkoon. Näin Pekka lunasti kauden ensimmäisen finaalipaikkansa. Toisessa semissä Pasi otti revanssia Puhvelista. Pasi laittoi pillit päälle ja ajoi Puhvelin takaisin karsinaan odottamaan myös ensi viikkoa.

Finaali käynnistyi Pekan komennossa. Eka erä himaan ja 3-0 keulille. Pasi takaa-ajo alkoi. Ja pikaisesti välimatka lyhenee 3-2 tilanteeseen. Kumpikin metsästää kauden ekaa dania vyölleen. Pekka täräytti itsensä hillille upealla ysin bänkillä.... RESTILLÄ! Aloituspartti oli myös lähellä katkaista Pasin pyristelyn. Herrasmiehenä Pekka tarjosi Pasille paikkaa päästä peliin mukaan. 3-4 kavennus tarjoilusta. Seuraavassa erässä käytiin raivokasta kiven piilotusleikkiä jonka voitti Pasi. Tätä tilaisuutta ei jätetty käyttämättä, kontraan! Jännägagga näkyi enimmäkseen yleisön pöksyissä (Puhveli, Jukka ja Lasse) seurasi katsomossa kynsiä purren. Pekka aloittaa taas loistavan laakin. Oma ykkösellä kakkonen pesään päälle. Kolmoselta neloselle vähän hassulle leikkuulle. Pesään kuitenkin. Vitosen kautta kyyditetty kutonen pönttöön! Kolme palloa jäljellä... Linkku vitonen pesään ja maksimit seiskan päälle. Varma yläpallo karkaa kuitenkin pitkäksi mutta pilli ysi odottaa. Ja ei jännäkakka vaivannut. Pekka painaa ysin koteloon ja näin Pekalle ensimmäinen viikkokisavoitto kontran aloituspartilla!!! HYVÄ PEKKA!

Kikkapottipurkki jäi avaamatta yrityksistä huolimatta.

Pieni Valkoinen Puhveli