Uusi tiedote klubin rajoituksista

29.4.2021

Klubitiedote

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on antanut eilen 28.4.2021 uuden tiedotteen

Tiedote - Aluehallintovirasto (avi.fi) Aluehallintoviraston määräys liikunta- ja virkistystilojen sulkemisesta päättyy 28.4. jälkeen Uudellamaalla - tiloissa varmistettava terveysturvallisuus


Koska AVI on ilmoittanut päätöksessään, että liikunta- ja virkistystilat voidaan taas avata torstaista 29.4. alkaen, voi meidänkin klubille ottaa vieraita taas sisään. Mutta koronatilanne ei ole kuitenkaan ohi, tiloissa on edelleen noudatettava hygieniavaatimuksia ja turvavälejä.


torstaista 29.4.2021 alkaen:

- Kahta pelaajaa enempää ei saa olla saman pelipöydän äärellä eikä ensisijaisesti saa valita viereistä pelipöytää jo varatun pöydän vierestä. Turvavälejä on noudatettava edelleen! (Turvaväli = henkilöllä mahdollisuus välttää lähikontaktia toisiin henkilöihin)

- Klubilla on noudatettava kymmenen (10) henkilön kokoontumisrajoitusta huomioiden tässä kuitenkin, että turvavälit toteutuvat (maalaisjärki!).  

- Klubilaisten on vältettävä liian pitkiä (yli 2h) käyntikertoja erityisesti ruuhka-aikoina (ark. 15-20 & vkl 11-20) jolloin kaikille jää tasapuolinen mahdollisuus pelaamiseen.  Klubin tiloihin ei saa jäädä viettämään ylimääräistä "turhaa" aikaa (jonka pystyy tekemään myös muualla).

- Henkilökohtaisia tavaroita ei säilytetä keittiön pöydillä/tasoilla ja pressut/putsausvälineet yms. palautetaan käytön jälkeen aina oikeille paikoilleen.

- Pidetään edelleenkin huolta hyvästä käsihygieniasta eikä klubin tiloihin saa tulla sairaana.