Uusi voittaja poolin viikkokisoissa

19.5.2022

Jälleen keskiviikon kliimaksiin kokoontui tuttu määrä erikokoisia ja näköisiä pelaajia. Uusia sekä vanhoja. Uutena tulokkaana Norjasta mukaan asteli Kensi Kion. Puhvelin sarviin Ruotsin reissulta tarttunut Kensi päätti tulla mittaamaan klubilaisten kunnon. Perinteikkään tervetuloa toivotuksen antoi Kensille Niklas Asp. Nikke latasi tylyt 4-1 lukemat itselleen.  Seuraavassa pelissä Nylundin Aleksi sai maistaa miten Norjassa naiset pelaa poolia. 4-1 Norjalle. Lehdon Jukka päätti kuitenkin katkaista Kensin tien lukemin 4-1.

Cupissa jälleen tutut naamat. Voitokkaasti sinne meni. Piiparinen ja Räisänen. Länsipuolta pitkin Puhveli ja Lehto. Puhveli oli pistänyt turbon päälle. Ja odottelikin jo finaalissa vasta kun länsipuolen peli cuppiin pääsystä oli alkanut. Espoon Efren eli Piiparinen oli päättäväisellä päällä ja marssi pienten vaikeuksien kautta finaaliin.

Ensimmäinen finaali tällä kaudella Efrenille. Ja sen mukaista oli meno. Kaikki seiftibatlet Tomille ja ensimmäisenä hillille. Puhveli erehtyi kommentoimaan siinä vaiheessa että... "kato! jätkä pääs kontraan" Tästä Tomi sai vaan lisää energiaa. Yhden erän vielä antoi Puhvelille toivoa herättämään, mutta omat sorkat menivät solmuun eläimellä. Näin ollen Piiparinen kuittasi kauden ekan voiton lukemin 4-2.

Kikkapotti voitti kaikki yrittäjät.

Pieni Valkoinen Puhveli