Uusi voittaja poolin viikkokisoissa ensi yrittämällä

5.5.2022

Keskiviikon poolihipat toi tuttuja, sekä uusia naamoja kisoihin. Monet tutut pallontyöntäjät hieraisivat silmiään kun näkivät Petri Makkosen odottelevan paikan päällä. Ensimmäinen yrittäjä Petua vastaan oli Pasi kaavion ekalla kierroksella. Pasi oli oikeilla raiteilla, ja ajatusmallina "samaa puuroa se Petukin syö" Ja sai Suomen ykköspelaajan horjumaan. Pasi toivotti Petun tervetulleeksi 4-2 voitolla! Piiparinen ei sen sijaan ollut onnekas arvonnan kanssa. Ensin Puhveli koulutti, ja sitten länsipuolella tuli noutaja ykköspyssyn toimesta. Petu jatkoi kaivamistaan häviäjäpuolella... Gusti 4-2 lauluun, revanssissa Pasi 4-0 (olikohan jo Pasin masu täys :D) sen jälkeen Skobe, ja semeissä Aleksi Nylund saivat kokea mitä on maailmanluokan peli.

Puhveli ja Late ottivat toisessa semissä yhteen. Laten poolitreenit ovat todellakin tuottaneet toivottua kehitystä. Pallot putoilivat vakuuttavan varmasti. Ja alta 10min peli oli 3-1 Laurin hyväksi. Puhveli sai erän kuitenkin kaivettua kaventaakseen ottelun. Seuraavassa erässä Puhvelilla kävi karmee joulu kokoajan. Ja Late pääsi lyömään kasia vaan aina maskista. Kontrassa Latella oli vielä paikka, mutta erehtyi päästämään Pekkiksen pöydälle joka ei erehtynyt. Joten voidaan piakkoin siis odottaa Laten esiintymistä finaalissa ;)

Finaali Petrin aikataulukiireiden vuoksi päätettiin pelata shoot-out tapaisesti yhteen voittoon. Petu aloittaa ja pari palloa pesään. Kuitenkin jo kakkonen tuotti päänvaivaa eikä pudonnut. Puhveli painaa kagosen pesään, mutta jää huonosti seuraavalle pallolle. Puhveli päätti kuitenkin yrittää do or die lyöntiä. Joku pallo karmeella munkilla koppaan, mutta kivi matkusti samalla toiseen koppaan. Tästä ei ammattimies erehtynyt vaan rutiininomaisesti kaikki loput pallot löysivät koppaan. Näin Petu siis ensiyrittämällä EBK:n viikkokisojen voittoon!

Kikkapotissa jälleen Skobe avasi tikkaripurkin ja imaisi 50 nekkua itselleen. Ketä nähdään kisoissa ensiviikolla? Busti, Efren vai Mika?

Pieni Valkoinen Puhveli