Viikkokilpailut ei vielä ala, mutta snooker- ja pyramidisarjat alkavat helmikuun alussa

26.1.2021

EBK:n viikkokisat ja SBIL:n kilpailutoiminta on tällä hetkellä vielä kokonaan poikki. Espoon Brode perui myös kaikki kilpailut kevätkauden osalta. Mikään ei estä silti, etteikö voida aloittaa tuttujen kilpasarjojen pelaaminen, vaikka viikkokisoja ei vielä aloitetakkaan. 

Ensi viikolla aloitetaan klubilaisten snookerin talvisarja. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 3.2. klo 21:00 mennessä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 
https://www.espoonbiljardikerho.com/tapahtumat/snooker-talvisarja-2021/ 

Helmikuussa aloitetaan myös Pyramidimestaruussarja 2021 joka on poikkeusolosuhteiden vuoksi myös vain klubilaisille. Ilmoittautumiset maanantaihin 8.2. klo 21:00 mennessä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 
https://www.espoonbiljardikerho.com/tapahtumat/ebk-pyramidimestaruus-2021/ 

Lisäksi muistutus vielä, että rajoitukset on edelleen voimassa. Muistetaan noudattaa turvavälejä klubin tiloissa,  ei järjestetä turhia kokoontumisia ja vältetään turhaa oleskelua klubin tiloissa.


------- Klubin koronarajoitukset voimassa toistaiseksi -------

Niin kauan kun on nykyiset kokoontumisrajoitukset päällä niin ei aloiteta viikkokilpailuja. Toivottavasti talven kuukausien aikana hellittää ja päästään aloittamaan helmikuun aikana vielä viikkokisat. 

Muistakaa edelleen, että noudatetaan tunnollisesti turvarajoja ja suosituksia sekä pidetään edelleen huolta hyvästä hygieniasta. Mikäli mahdollista tehdä valintoja klubilla käynnin kanssa niin kannattaa välttää suosituinta aikaa arkisin 16-21 välillä ja viikonloppuisin 12-21. 

Vain yksi vieras saa tulla mukaan näin poikkeusaikana ja vieraiden kanssa suosituimman aikaikkunan ulkopuolella.