Winha täräytti 60 pisteen pötkön kisoissa!

12.4.2022

Vaikka pääkaupunkiseudun kiekkojoukkueet ovat syystä tai toisesta päättäneet kautensa, jatkui kaisan playoffit entistäkin kiivaampina Tillinmäen hornankattilassa. Jääkiekkoteemasta huolimatta pelaajia saapui täysi jalkapallokentällinen, eli 11 atleettista urheilijaa. 

Ying Ahola taisteli avauskierroksella voiton kokeneesta Laatusen Pekasta, joka on nähty lajissa myös talolla aikoinaan. Avauskierroksella todella näyttävän 60-0 voiton Temestä napanneen Mauno `Yne´ Nuutisen oli kuitenkin joutuminen tuotakin pahempaan myllytykseen seuraavassa pelissään. Pelin kolmannella lyöntivuorolla Yne johtaessa 13-0, Winha täräytti todella hurjan krossikaisan, jossa käkät vältettiin useaan otteeseen millien päästä. Kaisa napsahti kuitenkin puhtaasti pussiin ja mausteena punaisen nakki. Winha jatkoi tästä uskomattomilla pussituksilla aina parttiin asti, eli upea 60p sarja ja pottipurnukan kansi suorastaan räjähti kierteiltään Winhan kääriessä kaikki 52 tikkaria vyölaukkuunsa.

Cup-kierroksille puhtaalla selvisivät monen edellisvuoden rg-kärkikaksikko Tube ja Tuomo. Cupissa Winha jatkoi hienoja esityksiään ja naulasi Tuomon kohti Pyyntitietä 60-5 voitolla. Tuben ja Niken pelissä oli puolestaan lisäpanoksena kisojen loppuun vetäminen. Nikke näytti suorastaan hinkuvan tuota tehtävää, sillä reilun 10 minuutin pelin jälkeen peli oli jo 49-11 Nikelle. Tube kuitenkin huolestui ahkeran opiskelijan nukkumaanmenoajan venähtämisestä ja aloitti hurjan kiritaistelun uutistoimiston herruudesta. Tube ajoi eron kiinni ja voitti lopun seiftitaistelun, edeten 49-60 voittoon.

Winha eteni takaportin kautta putsaaman pöytiä, odotellessaan finaalivastustajaa Jounan ja Tuben mittelöstä. Tästä pelistä Tube nakutteli tiensä finaaliin, vaikka alun ylivoimainen etumatka ehtikin kaventua huolestuttavasti ennen parttia.

Finaalissa kohtasivat siis pötkörobotti Winha ja puhtaalla pelillä ollut Tube. Tube vei kaksikon ensimmäisen kohtaamisen niukasti rankkareilla, mutta finaalissa valittiin avoimempi linja. Tube teki 23-19 johdossa ensin krossikaisan ja kaksi raakaa kaisaa perään ja hetken päästä ensin Winhan valkoisen ja perään jo toinen krossikaisa nakilla ja peli oli fistbumpia vaille valmis 60-19 lukemin.

- Tube