Kesärieha pidetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna lauantaina 29.7.

10.7.2023

Kesärieha tulee jälleen. Kesän kohokohta pidetään vanhaan malliin Espoonlahden alueella. Pientä kisailua toinen toistaan hauskemmissa ja erikoisemmissa lajeissa päivän aikana ja ilta huipentuu palkintojenjakoon ja grillailuun Ravintola Casanovan saunatiloissa.

Tapahtuma on erinomainen yhteishengen kasvattaja ja sen takia se sijoitetaan taas kilpailukauden alkuun. Siitä on hyvä ponnistaa uuteen kauteen! Tapahtumaan saa osallistua kaikki EBK:n ja Klubin jäsenet. Katsojiksi ja kannatusjoukkoihin saa tulla myös Avecit.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ.


KESÄRIEHA XIII LAUANTAINA 29.7.2023
ALKAA KLO 12:00

Update 28.7.2023
Tälläkin kertaa toistetaan samantyyppinen kaava kuin aikaisemmin. Noin puolet lajeista on ns. taitolajeja, joskin useat sellaisia, ettei niitä voi juuri etukäteen harjoitella ja saadaan sitä kautta mukavaa yllatysmomenttia voittotaisteluun, kun tuurikin ratkaisee.

Aloituspaikka on Espoonlahden uimahallin takapihalla (Espoonlahdenkuja 4).
(alatasanteen nurtsialue josta ainakin aloitetaan)

Ilmoittautuneiden kokonaismäärä vahvistetaan avajaisten yhteydessä ja osallistumismaksut (20€) kerätään.
Ajoissa eli viimeistään määräaikaan 11:30 mennessä paikalla olijat saavat 2 lähtöpistettä.
Avajaisten yhteydessä esitellään vähän Kesäriehahistoriaa, esitellään päivän aikataulu ja avataan kilpailut.


KESÄRIEHA XIII LAUANTAINA 29.7.2023
ALKAA KLO 11:30

Alustava lajilistaus Kesäriehaan:

1. Kaisapallojen tarkkuusheitto
Modifioitu hiukan edellisvuosista. Yksi kaisapallosarjan heittokierros kohti maalitolppaa. Mitataan sentin tarkkuudella, selkeällä maaliosumalla suoraan jatkoon. 

2. Keppiakrobatia
Keppijumpan korvike EBK:n vetreälle porukalle on nimeltään keppiakrobatia. Tasapainotellaan keppiä ja jatkokierroksilla tehtävä vaikeutuu.

3. Saappaanheitto
Ilman tätä Kesärieha ei ole mitään. Saapasta koitetaan heittää mahdollisimman pitkälle. Yksi heittokierros ja kierroksella heitetään kaksi saapasta. Pisin tulos lasketaan ja saappaan pitää olla pysähdyttyään sektorissa. Parhaat jatkoon, heikoimmat putoaa, simple.

4. Mökkitikka TuplaX
Mökkitikkaa, mutta uutena vivahteena meillä on kaksi taulua käytössä. Eli legendaarinen laji uudistuu hieman. Tarkkuus on silti valttia.

---------------ruokatauko / välipuheet / kaiken maailman muut tankkaukset ----------------

5. Kolikonheitto
Kolikon tarkkuusheitto seinän viereen. Tuplaeliminaationa loppuun asti. Ennen tarkkuusheittoa heitetään kruuna/klaava, jonka hävinnyt joutuu heittämään tarkkuusheiton sokkona.

6. Potku
Kuka potkaisee SuperTele -pallon... tarkimmin? Ennen on potkittu pituutta, mutta tänä vuonna testataan, mikä on tarkkuuden laita. Eli uusi tulokas lajiohjelmistoon.

7. Frisbeen tarkkuusheitto
Maalialue/-tolppa n. 20m päässä heittopaikasta johon heitetään 2-3 Frisbeetä. Lähimpänä maalia/tolppaa oleva mitataan. Jos tolppa niin osumalla suora jatkopaikka. 

8. Ping Pong
Pingis tulee uutena lajina mukaan. Mutta ei niinkään ihan perinteinen pingis eikä mikään pompotuskilpailu. Paikan päällä kuulet uuden henkisen kestävyyden aatelislajin synnyn.

n. 18:30-19:00 on siirtymävaihe Casanovan saunatiloihin (kävelymatka), jossa suoritetaan vielä päätöslaji ennen kuin suoritetaan palkintojenjako. Vapaaehtoisen saunomisen lisäksi Casanovassa on myös grillausmahdollisuudet, jotka EBK hyödyntää tarjoten vähintään makkaraa. Sauna on EBK:n käytössä koko illan!

9. The Hattu
Kukapa ei muistaisi vielä, mikä on "The Hattu". Loistava jännitysnäytelmä Kesäriehan päätökseen eli kaikki laittavat jonkun tunnistekortin Hattuun (pyttyyn?) ja sijoitus muodostuu ulosvetojärjestyksessä. Haluat olla se viimeinen hatussa...


Huom! Kaikki lajit 1-9 saattavat vielä hieman muuttua, jos ideariihi saa uusia ajatuksia päähänsä!
Kaikissa lajeissa suoritusjärjestys arvotaan ja jokaiselta kierrokselta käytännössä putoaa heikoimmat pois ja lajin päättää finaali. Seuraavat kierrokset pääsääntöisesti käänteisessä järjestyksessä. Tasatilanteissa molemmat jatkoon tai legendaarinen K-S-P. 


Muuta oleellista:
- Osallistumismaksu on 20e joka menee kokonaisuudessaan palkintoihin ja ylläpitokustannuksiin. (palkinnot, sauna, ruoka, osa juomista yms.) EBK hoitaa ylimenevän osuuden. Maksut käteisellä paikan päällä viimeistään kesäriehan avajaisissa.
- Rahapalkintoja ei ole, mutta pokaalit kolmelle parhaalle + voittajalle nimi upeaan kiertopalkintoon.
- EBK:n toimesta riehapaikalla on myös naposteltavaa ja alkoholitonta virvoitusjuomaa + pizzaa riehan puolivälissä. Lisäksi lajivoittajille ja lajiluusereille on erikoispalkinnot.
- Ajoissa paikalla olijat saavat siis 2 lähtöpistettä. Muistakaa ottaa omat (alkoholi)juomat mukaan.
- Palkintojenjaon + saunan jälkeen moni saattaa haluta baari-iltaan toiset vaatteet joten vaihtovaatteet kannattaa ottaa mukaan.
- Sääennusteet... ihan sama mitä on luvannut. EBK on tilannut kyseiselle päivälle aina suht aurinkoista ja lämmintä päivää (poikkeusvuosia ei muistella, mutta toki vettäkin voi joskus ripotella...) joten sopivan vaatetuksen lisäksi kannattaa muistaa ainakin aurinkorasvat ja kunnollinen nestetankkaus päivän aikana (myös vettä!).
- EBK:n vanha vihreä jalkapallosta/lentopallosta tuttu paita on hyvä vaatetus riehaan niillä joilla on, mutta tietenkin yhtä hyviä on myös EBK:n uudet tai vanhat pelipaidat. Jos nyt jostain syystä sää ei meitä suosi lainkaan (mitä ei ole tapahtunut vielä ikinä niin pahasti PJ:n hyvin valikoidun muistin mukaan), niin EBK:n päätäntäelin keksii hätäratkaisun kesäriehan järjestämiseksi mahd. kuivemmissa tiloissa).

Lämpimästi tervetuloa kaikille!

Terveisin,

Joni "Johnny Boyh" Ahola
Puheenjohtaja


Osallistujien ja tulospalvelun kesken on oma Whatsapp ryhmä johon voi liittyä myös kutsun kautta:
Kesärieha 2023 Whatsapp RyhmäKesäriehavoittajat kautta aikain:
2009 Joni Ahola
2010 Teemu Träff
2011 Joni Ahola
2012 Teemu Träff
2013 Joni Ahola
2014 Mikko Kauppinen
2015 Jouni Kelokaski
2016 Heikki Niva
2017 Joni Ahola
2018 Vesa Puustinen
2019 Esa Kalela
2020 ei pidetty
2021 ei pidetty
2022 Joni Ahola
2023 Sinä?

Tule mukaan! Jos et ehdi kisaamaan, niin tule moikkaamaan ja kannustamaan!


Lue lisää aikaisemmista kesäriehoista: https://www.espoonbiljardikerho.com/tulospalvelu/kesarieha/
Ilmoittautumiset: https://www.espoonbiljardikerho.com/ilmoittautuminen/
Jo osallistuneet: https://www.espoonbiljardikerho.com/tapahtumat/ebk-n-kesarieha-xiii/
Kesärieha 2023 Whatsapp Ryhmä