Klubitiedote kesäkuu

1.6.2022

Klubitiedote kesäkuu 2022

- Kesätauko lähestyy viikkokisoissa. Ensi viikolla pelataan kevätkauden viimeiset viikkokilpailut ja sen jälkeen kisailuista on vajaa 2kk tauko. Viikkokisat jatkuvat sitten taas elokuun alusta. Uuden syyskauden kilpailukalenterin päivitän kesäkuun aikana EBK:n sivuille.

- Koko kiinteistön julkisivuremontti on lähestymässä loppua. Syyskaudella pitäisi olla vähemmän parkkipaikkaongelmaa ja yleisesti paikat kiinteistössä hieman paremmalla mallilla. Urakoitsijan hienosäädöt/korjaukset, parkkipaikkojen siistimiset ja viivojen uudelleenmaalaukset tapahtuvat kesäkauden aikana isännöitsijän mukaan.

- Karapöytä 1 poistuu klubilta kesäkuun aikana. Pöydän uusi kotipaikkakunta tulee olemaan Oulu. Tähän tilalle ei ainakaan toistaiseksi osteta uutta (minkään lajin) pöytää vaan kesän aikana suunnitellaan mahdollisesti myös pöytien uudelleen järjestämistä viihtyvyyden parantamiseksi. Pöytien liikuttaminen on työlästä ja kallista puuhaa, mutta klubitilan optimoinnin kannalta tätä suunnitellaan nyt useammastakin eri näkökulmasta katsottuna. Kysy ihmeessä allekirjoittaneelta lisää tai kerro mielipiteitäsi.

- Järjestän klubilla keskiviikkona 15.6. klo 18-20 klubilaisille tarkoitetun kehityskeskustelun. Tähän saa kaikki halukkaat osallistua ja tuoda mielipiteensä esille klubin viihtyvyyden kehityksen kannalta. Listataan ylös mahdollisia ongelmia klubilla ja kirjataan niihin mahdolliset ratkaisuehdotukset. Omia ajatuksia voi allekirjoittaneelle lähetellä jo etukäteenkin.

- Ja muistakaa laittaa kalenteriin ylös (ja ilmoittautua mukaan) EBK:n kesäriehaan (la.30.7.) joka palaa kolmen vuoden tauon jälkeen.

https://www.espoonbiljardikerho.com/tapahtumat/ebk-n-kesarieha-xii-come-back/

Hyvää alkanutta kesää kaikille!

Terveisin,
Joni Ahola